Харчова промисловість № 23 - Національний університет харчових технологій (My University, 2018)
Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Presents the results of scientific research in food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, apparatus, equipment, automation, food production and Economics of the food industry. Designed for scientific and engineering-technical workers of food industry.
Keywords: сировина; матеріали; процеси харчових виробництв; проектування; технологія; raw materials; food production processes; design; technology