Тищенко, Василь ІвановичЛитвиненко, МаріяПасічний, Василь МиколайовичБожко, Софія Богданівна2024-08-212024-08-212021М’ясомісткі варені ковбаси з конопляним борошном / В.І. Тищенко, М. Литвиненко, В. М. Пасічний, С. Божко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 232-234https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44392Описані результати досліджень комбінованих варених ковбас з використанням борошна з насіння конопель.The results of research on combined cooked sausages using hemp seed flour are described.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівварені ковбасборошно з насіння конопельboiled sausagehemp seed flourМ’ясомісткі варені ковбаси з конопляним борошномMeaty boiled sausages with hemp flourOtherhttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590http://orcid.org/0000- 0001-8149-4919