Класифікація концепцій політики ціноутворення в готельній індустрії - Нікітіна, Тетяна Андріївна; Богуславський, Олександр Володимирович (My University, 2023)
Питання визначення та встановлення ціни на готельні послуги є надзвичайно важливим. Від вірного ціноутворення залежить економічна ефективність діяльності готелю, рівень його прибутковості та конкурентоспроможності. Вибір вірної політики ціноутворення і як наслідок цінової стратегії готельного підприємства обумовлює актуальність теми дослідження. The question of determining and setting the price for hotel services is extremely important. The economic efficiency of the hotel, the level of its profitability and competitiveness depends on the correct pricing. The choice of the right pricing policy and, as a consequence, the price strategy of the hotel enterprise determines the relevance of the research topic.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; готельна індустрія; ціноутворення; ціна; прибуток; hotel industry; pricing; price; profit