Іванова, Марина Ігорівна2021-09-202021-09-202021Іванова, М. І. Розроблення технології сиркового виробу з карамельною патокою з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 25 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марина Ігорівна Іванова ; наук. керівник Ульяна Генадіївна Кузмик. – Київ, 2021. – 95 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35407otherсир кисломолочнийсиркові виробикарамельна патокатехнологіясироваткахарчова цінністькафедра технології молока і молочних продуктівобладнанняРозроблення технології сиркового виробу з карамельною патокою з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 25 т за змінуOther