Ковтун, Аліна ВолодимирівнаБортнічук, Олег ВікторовичШаран, Лариса Олександрівна2024-06-132024-06-132024Ковтун, А. В. Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства / А. В. Ковтун, О. В. Бортнічук, Л. О. Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, 12 жовтня 2023 р., м. Львів. – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. – С. 200.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43469Наразі актуальним та надзвичайно важливим питанням в Україні та європейських країнах є виробництво екологічної харчової продукції та впровадження інновацій українських еко-технологій, які б відповідали екологічним стандартам та попиту споживачів. Наразі основними напрямками в даному питанні є: використання місцевих сировинних матеріалів, органічне сільське господарство, екологічні упаковки, переробка та використання відходів, співпраця з організаціями з екологічно чистою продукцієюCurrently, an urgent and extremely important issue in Ukraine and European countries is the production of ecological food products and the introduction of innovations in Ukrainian eco-technologies that would meet ecological standards and consumer demand. Currently, the main directions in this matter are: the use of local raw materials, organic agriculture, ecological packaging, processing and use of waste, cooperation with organizations with environmentally friendly productsukекологічна продукціяресторанменюкафедра готельно-ресторанної справиecological productsrestaurantmenuВпровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0001-6404-0907