Булій, Юрій ВолодимировичКуц, Анатолій МихайловичМукоїд, Роман Миколайович2023-05-222023-05-222022Булій, Ю. В. Технологія світлого і темного сортів пива з цикорієм / Ю. В. Булій, А. М. Куц, Р. М. Мукоїд // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : XI Міжнародна науково-технічна конференція, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 139–140https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40699otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивоцикорійекстрактінулінсолодзатірсуслоbeerchicoryextractinulinmaltmashwortТехнологія світлого і темного сортів пива з цикоріємThesis