Кошова, Валентина МиколаївнаЄмельянова, Ніна Олександрівна2012-01-162012-01-162012Кошова, В. М. Вплив температури води на тривалість замомування різних сортів вівса / В. М. Кошова, Н. О. Ємельянова // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 11(149). – С. 60-62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/107Овес - цінна культура. В Україні з зерна вівса виробляють борошно, крупу, толокно, пластівці, на основі яких виготовляють печиво, пряники, киселі, каші. Оптимальними параметрами для замочування є температура замочної води t = 16 °С і τ = 20 год для голозерного вівса та τ = 22 год для плівчастого.An oat is a valuable culture. In Ukraine from grain of oat make a flour, groats, oatmeal, on the basis of which prepare a thin captain, cakes, kissels, porridges. optimum porametrami for a soakage is there a temperature of water of 16° and τ =20 times for a hulless oat and τ = 22 times for plenchatogo.otherовесзамочуваннясортотипдезінфекторoatsoakagesortotipdezinfektorкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВплив температури води на тривалість замочування різних сортотипів вівса