Галак, Дмитро ГеоргієвичМелетьєв, Анатолій Євгенович2016-06-302016-06-302003Галак, Д. Г. Дослідження ізомеризації хмелю при підготовці пивного сусла до бродіння / Д. Г. Галак, А. Є. Мелетьєв // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22–24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23729uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваізомеризаціяхмільсуслоisomerizationworthopsДослідження ізомеризації хмелю при підготовці пивного сусла до бродінняThesis