Експортний потенціал харчової промисловості України - Кириченко, Ольга Миколаївна (My University, 1999)
Експортний потенціал АПК України поступово набирає сили, на-буваючи тенденції до зміцнення і розширення, хоча спостеріга-ється нестабільність в окремі роки. За характером експортний потенціал має поки що сировинно-продовольчий напрям. Внаслідок випереджального збільшення обсягів експорту товарів і послуг над імпортом у 1997 р., вперше за 5 років, в Україні склалося позитивне сальдо торговельного балансу.
Keywords: експорт; імпорт; продукція; харчова промисловість; импорт; производство; экспорт; пищевая промышленность; export; import; production; food industry; кафедра економіки праці та менеджменту