Використання маркетингових інструментів просування у сфері послуг - Розумей, Олександр Михайлович; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2026)
Розглядаються сучасні маркетингові інструменти просування у сфері сервісу.
Keywords: кафедра маркетингу; маркетингові інструменти просування; просування послуг