Особливості забезпечення інформаційної безпеки підприємств - Лисенко, Маріанна Сергіївна (My University, 2008)
Анотація. Розглянуто сутність інформаційної безпеки як важливої складової ефективної діяльності підприємств та з’ясовано необхідність її формування. Визначено основні складові забезпечення інформаційної безпеки підприємств, охарактеризовано програмні засоби та методики оцінки стану інформаційної безпеки підприємств. The essence of information safety as important part of effective activity of enterprises was considered and the necessity of its forming was found out. The basic components forming of enterprises’ information safety was defined, software and methods of evaluating the state of enterprises’ information safety were characterized.
Keywords: інформаційна безпека; інформація; конфіденційна інформація; система захисту інформації; ієрархія доступу; людський фактор; informational safety; information; confidential information; system of security of informational; human factor; кафедра економіки праці та менеджменту