Божко, Анастасія ЮріївнаЧорна, Анастасія Іванівна2020-09-022020-09-022020Божко, А. Ю. Експрес-методи виявлення фальсифікації харчових продуктів / А. Ю. Божко, А. І. Чорна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31878Експрес-методи ґрунтуються на якісних хімічних реакціях, які дозволяють підтвердити достовірність харчового продукту або виявити його фальсифікацію. Застосування експрес-методів дозволяє швидко виявити фальсифікацію харчових продуктів.фальсифікаціяхарчові продуктиfalsificationfoodкафедра експертизи харчових продуктівЕкспрес-методи виявлення фальсифікації харчових продуктівThesis