Піддубний, Володимир АнтоновичШевченко, Олександр ЮхимовичМахинько, Валерій МиколайовичТерлецька, Віта Альбертівна2012-06-082012-06-082008Апаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солоду / В. А. Піддубний, О. Ю. Шевченко, В. М. Махинько, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 10 (112). - С. 64-65.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1249Зроблено аналіз процесу та обладнання для замочування зерна у виробництві солоду, запропоновано розрахунок та конструкцію нової системи аерації.An analysis of the process and equipment for soaking of the grain in the manufacture of malt, proposed calculation and design of new systems of aeration.uk-UKсолодзамочуванняаераціябарботуваннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівmaltsoakingaerationbubblingкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра мехатроніки та пакувальної технікиАпаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солоду