Стан нормативної бази забезпечення виробництва у лікеро-горілчаній галузі - Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович (My University, 2018)
Аналіз сучасного стану нормативної документації у лікеро-горілчаному виробництві. Analysis of the modern state of regulatory documentation in the distilleryproduction.
Keywords: лікеро-горілчане виробництво; distillery production; нормативна документація; regulatory documentation; стандартизація; standardization; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства