Zapototska (Herasymenko), OlenaLysyi, AlexandrPichkur, VitaliyGrabovska, OlenaKovbasa, Vladimir2014-06-132014-06-132013Сo-extrusion products with fruit stuffing / O. Zapototska, O. Lysy, V. Pichkur, O. Hrabovska, V. Kovbasa // Tesi «The second north and east European congress on food», May 26-29. – Kyiv : NUFT. – 2013. – S. 246.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15074uk-UKhydrocolloidspectinmodified starchproducts of co-extrusionfruit stuffingгідроколоїдипектинмодифікований крохмалько-екструзійні продуктифруктова начинкагидроколлоидыкафедра технології цукру і підготовки водимодифицированный крахмалко-экструзионние продуктыфруктовая начинкакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиCo-extrusion products with fruit stuffingThesis