Ковтун, Марія ВікторівнаДулька, Ольга Степанівна2023-03-272023-03-272022Ковтун, М. В. Особливості концептуальних закладів ресторанного господарства України / М. В. Ковтун, О. С. Дулька // Сталий розвиток: погляд молоді : матеріали ІV міжнародної конференції для студентів і молодих вчених, 25 листопада 2022 р. – Київ : Українсько-американський університет Конкордія, 2022. – С. 13-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39389Проведені дослідження щодо особливостей функціонування концептуальних закладів ресторанного господарства. Conducted research on the peculiarities of the functioning of conceptual establishments in the restaurant industry.otherконцепціязаклади ресторанного господарствакрафтова продукціяconceptrestaurant establishmentscraft productsкафедра готельно-ресторанної справиОсобливості концептуальних закладів ресторанного господарства УкраїниArticle