Особливості концептуальних закладів ресторанного господарства України - Ковтун, Марія Вікторівна; Дулька, Ольга Степанівна (My University, 2022)
Проведені дослідження щодо особливостей функціонування концептуальних закладів ресторанного господарства. Conducted research on the peculiarities of the functioning of conceptual establishments in the restaurant industry.
Keywords: концепція; заклади ресторанного господарства; крафтова продукція; concept; restaurant establishments; craft products; кафедра готельно-ресторанної справи