Моніторинг екологічного стану ґрунтів - Ющик, Андрій Вікторович; Костіков, Микола Павлович (My University, 2015)
У дослідженні було розглянуто наявні веб-джерела інформації щодо екологічного стану ґрунтів на прикладі агрофірми Волочиськ-Агро, яка розташована у Хмельницькій області. The study examined existing web sources of information on the ecological condition of soils for example Volochysk agricultural company Agro, which is located in the Khmelnitsky region.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; моніторинг; ґрунти; екологічний стан; environmental condition; soils; monitoring