Таран, Віталій МихайловичБабанов, Геннадій КузьмичБабанов, Ігор ГеннадійовичБеседа, Сергій Дмитрович2013-12-162013-12-162008Технологічне обладнання галузі : конспект лекцій для студ. спец. 7.090221 "Обладнання виробництв з перероблення м'яса", 6091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" ден. та заоч. форм навч. / В. М. Таран, Г. К. Бабанов, І. Г. Бабанов, С. Д. Беседа. — К. : НУХТ, 2008. — 133 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12129Курс є основним для формування у спеціаліста творчого потенціалу, необхідного для самостійної постановки нових інженерних задач, пошуку нових конструкторсько-технологічних рішень, які повинні забезпечити підвищення якості продукції, інтенсифікацію виробництва і економію ресурсів. The course is essential for the formation of a specialist creative potential, necessary for independent productions new engineering problems, search New design decisions that should provide improve product quality, intensification of production and conserve resources.otherтехнологічне обладнанням'ясна промисловістьtechnological equipmentmeat industryкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвТехнологічне обладнання галузі : конспект лекційOther