Труш, Юлія ЛеонідівнаЗаїнчковський, Анатолій Олександрович2018-05-142018-05-142018Труш, Ю. Л. Якість сировини на підприємствах хлібопекарської галузі : теоретичний та практичний аспект / Ю. Л. Труш, А. О. Заїнчковський // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - № 2. – С. 44 – 51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27419Висока якість продукції є гарантом реалізації та цільового розвитку всієї економічної системи управління підприємством, що включає похідні завдання, зокрема зменшення витрат виробництва, високу якість сировини, розширення частки ринку та інноваційний розвиток, оскільки підвищення якості без застосування сучасних інноваційних способів виробництва і технології неможливе. Важливість впливу фактора – якості сировини - відіграє першорівневе значення для забезпечення високої якості хліба і хлібобулочних виробів, так як якість сировини (борошно) на 70-80% визначає характеристики кінцевої продукції. High quality of products is the guarantor of realization and target development of the entire economic system of enterprise management, including the derivative tasks, in particular reduction of production costs, high quality of raw materials, expansion of the market share and innovative development, since the improvement of quality without the use of modern innovative methods of production and technology is impossible. The importance of the influence of the factor - the quality of raw materials - plays a paramount importance for ensuring the high quality of bread and bakery products, as the quality of raw materials (flour) by 70-80% determines the characteristics of the final product.uk-UKпідприємствосистемауправління якістюкафедра економіки і праваenterprisesystemquality managementЯкість сировини на підприємствах хлібопекарської галузі: теоретичний та практичний аспектArticle