Пастух, Ганна СтепанівнаГрабовська, Олена Вячеславівна2014-05-302014-05-302013Пастух, Г. С. Дослідження технологічних умов вилучення пектину з картоплі / Г. С. Пастух, О. В. Грабовська // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези 79-ої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 1. - С. 287 - 289.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14690Наведено результати досліджень технологічних умов вилучення пектину з картоплі. Досліджено фізико-хімічні властивості картопляного пектину. The results of the research process conditions of extracting pectin potatoes. Studied the physicochemical properties of potato pectin.otherкартопляна мезгатехнологічні параметрипектинpotato pulpprocess parameterspectinкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження технологічних умов вилучення пектину з картопліThesis