Дослідження технологічних умов вилучення пектину з картоплі - Пастух, Ганна Степанівна; Грабовська, Олена Вячеславівна (My University, 2013)
Наведено результати досліджень технологічних умов вилучення пектину з картоплі. Досліджено фізико-хімічні властивості картопляного пектину. The results of the research process conditions of extracting pectin potatoes. Studied the physicochemical properties of potato pectin.
Keywords: картопляна мезга; технологічні параметри; пектин; potato pulp; process parameters; pectin; кафедра технології цукру і підготовки води