I I O T: a tool to increase productivity and reduce costs in the packaging industry - Kryvoplias-Volodina, Liudmyla; Gavva, Oleksandr M.; Savchuk, Oleksandr (My University, 2024)
The study focuses on the use of the Industrial Internet of Things (IIoT) concept to optimize the operation of packaging machines. The study examines the potential of IIoT to collect, process, and analyze data on the operation of individual components of packaging machines, such as solenoid valves. Using sensors and electronic systems, data on temperature, vibration, pressure, and other valve parameters can be obtained. Analyzing this data allows us to assess the health of the valves, identify potential problems, and optimize their performance. The results of the study show that the use of IIoT can significantly improve the efficiency and reliability of packaging machines, as well as reduce maintenance and repair costs.

Дослідження фокусується на використанні концепції промислового Інтернету речей (IIoT) для оптимізації роботи пакувальних машин. У дослідженні розглядається потенціал IIoT для збору, обробки та аналізу даних про роботу окремих компонентів пакувальних машин, таких як електромагнітні клапани. За допомогою датчиків та електронних систем можна отримати дані про температуру, вібрацію, тиск та інші параметри клапанів. Аналіз цих даних дозволяє оцінити стан клапанів, виявити потенційні проблеми та оптимізувати їхню роботу. Результати дослідження показують, що використання IIoT може значно підвищити ефективність і надійність пакувальних машин, а також знизити витрати на обслуговування і ремонт.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; Industrial Internet of Things (IIoT); packaging machines; optimization; sensors; промисловий Інтернет речей (IIoT); пакувальні машини; оптимізація; датчики