Актуальність використання сушених яблучних снеків у дитячому харчуванні - Атанова, Юлія Олегівна; Логінова, Анна Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2019)
Наведені дані у результаті проведеного аналізу хімічного складу та узагальнення щодо корисного впливу сушених яблук свідчать про доцільність застосування таких снеків у харчуванні дітей різних вікових груп. На основі отриманих даних можна зробити висновок, що яблучні снеки частково задовольняють добову потребу у вітамінах і мінеральних речовинах у дитячому харчуванні. І можуть бути додатковим джерелом мікроелементів.
Keywords: яблучні снеки; харчування; здорова їжа; вітаміни; apple snacks; nutrition; healthy food; vitamins; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування