Проблеми управління підприємств в сучасних умовах - Національний університет харчових технологій (My University, 2021)
Видання містить тези доповідей учасників ХVІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Розглянуто актуальні питання управління підприємствами в умовах забезпечення продовольчої безпеки, євроінтеграції та посилення глобалізації економіки, ознайомлено читачів з характером змін усіх складових управлінської діяльності суб’єктів господарювання в умовах конструкції нової економіки, інтенсифікації розвитку технологій управління, зростання інноваційної активності, підвищення ефективності мотиваційного механізму підтримки виробництва. Розраховано на здобувачів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах.
Keywords: управління підприємстом; економіка підприємства; глобалізація економіки; управлінська діяльність; суб’єкт господарювання; enterprise management; enterprise economy; globalization of economy; management activity; entity