Технологічні аспекти гідрування тропічних олій і купажованої сировини - Голодна, Олена В'ячеславівна; Осейко, Микола Іванович (My University, 2014)
У технологічних процесах гідрування змінюються структура і зв'язки в олієжировій сировині (ОЖС): утворюються позиційні і просторові ізомери, змінюється молекулярний (жирнокислотний, ацилгліцериновий) склад кінцевого продукту (саломасу) тощо. In industrial processes hydrogenation changing structure and relationships in oliye- fat raw (OZHS): formation of positional isomers and spatial changes molecular (fatty acids, atsylhlitserynovyy) the composition of the final product (salomas) and others.
Keywords: гетерогенний каталіз; гідрування; олієжирова сировина; heterogeneous catalysis; hydrogenation; oil and fat raw materials; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів