Голодна, Олена В'ячеславівнаОсейко, Микола Іванович2014-08-132014-08-132014Голодна, О. В. Технологічні аспекти гідрування тропічних олій і купажованої сировини/ О. В. Голодна, М. І. Осейко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 117-118https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16339У технологічних процесах гідрування змінюються структура і зв'язки в олієжировій сировині (ОЖС): утворюються позиційні і просторові ізомери, змінюється молекулярний (жирнокислотний, ацилгліцериновий) склад кінцевого продукту (саломасу) тощо. In industrial processes hydrogenation changing structure and relationships in oliye- fat raw (OZHS): formation of positional isomers and spatial changes molecular (fatty acids, atsylhlitserynovyy) the composition of the final product (salomas) and others.otherгетерогенний каталізгідруванняолієжирова сировинаheterogeneous catalysishydrogenationoil and fat raw materialsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівТехнологічні аспекти гідрування тропічних олій і купажованої сировиниOther