Ткаченко, Ольга Миколаївна2015-03-312015-03-312006Ткаченко, О. М. Аналіз конкуренції на ринку кондитерської продукції / О. М. Ткаченко // АгроІнКом. – 2006.– № 1. – С. 34-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19992В статті розглянуто суть та види економічної конкуренції. Зосереджено увагу на прояві конкуренції саме на ринку кондитерської продукції. Проаналізовано стан виробництва кондитерської продукції за основними її виробниками в 2004 році. Зосереджена увага на позитивних та негативних проявах економічної конкуренції та її вплив на розвиток товарних ринків. Essence and types of economic competition is considered in the article. Concentrated attention on the display of competition exactly at the market of pastry products. The state of production of pastry goods is analysed after its basic producers in 2004 years. Rapt attention on the positive and negative displays of economic competition and his influence is on development of commodity markets.uk-UKекономічна конкуренціяринок кондитерської продукціїцінова конкуренціявиробництво кондитерської продукціїeconomic competitionmarket of pastry productsprice competitionproduction of pastry goodsкафедра економіки і праваАналіз конкуренції на ринку кондитерської продукціїArticle