Очищення стічних вод. Аеробне очищення стічних вод - Красінько, Вікторія Олегівна (My University, 2012)
Дано характеристику методів очищення промислових стоків. Відзначено переваги біотехнологічних методів очищення стічних вод. Розглянуто способи та апаратурне оформлення аеробних методів очищення стоків. Given a description of the methods of treatment of industrial wastewater. Noted benefits of biotechnological methods for wastewater treatment. The methods and devices for aerobic wastewater treatment methods.
Keywords: стічні води; біологічне очищення; аеробне очищення; wastewater; biological treatment; кафедра біотехнології і мікробіології