Фурсік, Оксана ПетрівнаПасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор Мирославович2016-02-102016-02-102015Фурсік, О. П. Перспективи створення функціональних харчових композицій» / О. П. Фурсік, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 278.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22152У матеріалі подана характеристика харчових добавок. Наведені переваги їх використання у складі комплексних систем. Вказані основні властивості білкових препаратів та суміші гідроколоїдів. The article presents characteristics of food additives. Shown advantages of their use in complex systems. Shown basic properties of protein preparations and mixtures of hydrocolloids.otherхарчові добавкибілкові препарати рослинного і тваринного походженнягідроколоїдиfood additivesplant and animal origin proteinhydrocolloidsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПерспективи створення функціональних харчових композиційThesis