Перспективи створення функціональних харчових композицій - Фурсік, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович (My University, 2015)
У матеріалі подана характеристика харчових добавок. Наведені переваги їх використання у складі комплексних систем. Вказані основні властивості білкових препаратів та суміші гідроколоїдів. The article presents characteristics of food additives. Shown advantages of their use in complex systems. Shown basic properties of protein preparations and mixtures of hydrocolloids.
Keywords: харчові добавки; білкові препарати рослинного і тваринного походження; гідроколоїди; food additives; plant and animal origin protein; hydrocolloids; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів