Верченко, Михайло ДмитровичТопчій, Оксана АнатоліївнаПетрина, Алла Богданівна2023-04-142023-04-142022Верченко, М. Д. Вплив рослинних збагачувачів на мікроструктуру м'ясних паштетів / М. Д. Верченко, О. А. Топчій, А. Б. Петрина // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : тези доповідей ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 182-183.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40145otherрослинні збагачувачіvegetable fortifiersм'ясні паштетиmeat piesмікроструктураmicrostructureкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВплив рослинних збагачувачів на мікроструктуру м'ясних паштетівThesis