Електрозабезпечення автозаправної станції із використанням відновлювальних джерел енергії - Лащенко, Олександр; Мартинюк, Олександр Васильович (My University, 2014)
В даній роботі розроблено оптимальний варіант електропостачання автозаправної станції з використанням ВДЕ на основі економічних, територіальних та кліматичних умов. В якості критерію оптимальності комбінації ВДЕ використано мінімум терміну окупності такої системи електропостачання.
Keywords: відновлювальні джерела енергії; електропостачання; електрозабезпечення автозаправної станції; возобновляемые источники энергии; электроснабжение; электрообеспечение автозаправочной станции; renewable energy; electricity supply; power supply petrol station