Строй, І. І.2014-08-222014-08-222014Строй, І. І. Фракціонування пальмової олії / І. І. Строй // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 152-154.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16394Метою роботи було виділення фракції пальмової олії, а саме пальмового олеїну та пальмового стеарину з пальмової олії. Визначення ковзної точки плавлення пальмової олії та її фракцій, порівняння отриманих значень з теоретичними даними. The purpose of the allocation fraction of palm oil, palm olein namely palm stearin and palm oil. Determination of the melting point of the moving palm oil and its fractions, comparing the obtained values with the theoretical data.otherпальмоядрова оліяпальмовий стеаринпальмова оліяpalm kernel oilpalm stearinpalm oilФракціонування пальмової оліїOther