Формування творчих здібностей майбутніх бакалаврів-менеджерів у процесі вивчення іноземної мови - Чередніченко, Галина Анатоліївна (My University, 2013)
У статті розглянуто проблему формування творчих здібностей майбутніх вчителів, її актуальність, проаналізовано наукові підходи до проблеми. Авторами визначена сутність поняття творчі здібності, основні компоненти у структурі творчих здібностей, принципи їх формування, розглянуто показники готовності майбутніх вчителів до творчої діяльності. The problem of forming creative abilities of future teachers, its actuality, scientific approaches to the problem are considered in this article. The concept of creative abilities, its basic components in the structure of creative abilities, principles of their forming are determined by authors. The indicators of future teacher’s readiness for creative activity are determined.
Keywords: майбутні бакалаври; навчально-виховний процес; творчі здібності; bachelors; professional training; creative abilities; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації