Бортнічук, Олег ВікторовичЦирульнікова, Віта ВалентинівнаДоценко, Віктор Федорович2017-05-292017-05-292016Бортнічук, О. Вплив сумісного використання рослинної та тваринної сировини на в’язко-еластичні показники тіста / Олег Бортнічук, Віта Цирульнікова, Віктор Доценко // 8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016) : Book of Abstracts. — 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — p.292https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25374Розроблення технологій харчових продуктів дієтичного, лікувально-профілактичного і спеціального призначення є доцільним та актуальним, особливо у зв’язку з необхідністю удосконалення системи харчування населення. Development of technologies dietary food, health care and special purpose appropriate and relevant, particularly with regard to the need to improve the system of nutrition.en-USхлібобулочні виробивakery productsмолочна сироваткаmilk wheyпшеничні висівкиwheat branкафедра готельно-ресторанної справиВплив сумісного використання рослинної та тваринної сировини на в’язко-еластичні показники тістаOther