Методологічні принципи формування економічного механізму регулювання розвитку молочної промисловості в умовах ринку - Мостенська, Тетяна Леонідівна (My University, 1999)
На думку більшості економістів, одним із провідних механізмів відкритого типу є механізм рівноваги між споживанням і виробництвом. Не заперечуючи значущості цього механізму, слід звернути увагу на те, що хоча виробництво та споживання і взаємозв'язані у відтворювальних процесах, але вони різняться між собою як за своїми характеристиками, так і за умовами, в яких відбуваються. According to most economists, one of the key mechanisms to open the mechanism of balance between consumption and production. Without denying the importance of this mechanism, one should note that while production and consumption and interconnected in the reproduction process, but they differ both in their characteristics, and on the circumstances in which occur.
Keywords: формування економічного механізму; молочна промисловість; formation of economic mechanism; dairy; кафедра економіки праці та менеджменту