Підбір оптимальних режимів виробництва гірких настоянок за допомогою програми STATISTICA 6.1.Ru - Рибачок, Альбіна Вікторівна; Попова, Наталія Вікторівна (My University, 2016)
В основі технології виробництва гірких настоянок лежить процес екстрагування пряно-ароматичної сировини. Метою досліджень є підбір оптимальних режимів екстрагування в технології виробництва гірких настоянок, який би забезпечив максимальне вилучення біологічно активних речовин, короткі терміни виробництва та зменшив витрати спирту. The technology of production of bitter liqueurs is the process of extracting aromatic materials. The purpose of research is the selection of optimal extraction modes in technology of bitter liqueurs, which provides maximum extraction of biologically active substances, short term production and reduced consumption of alcohol.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; екстрагування; гіркі настоянки; лікеро-горілчана промисловість; extraction; bitters; alcoholic beverage industry