Краєвська, Світлана ПетрівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2018-12-282018-12-282018Краєвська, С.П. Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктів / С.П. Краєвська, Н.О. Стеценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018. – С. 109-110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28688Впровадження у виробництво дієтичних добавок з насіння льону, а також створених на їх основі нових продуктів оздоровчого призначення дозволить задовольнити потреби у доступних харчових продуктах для осіб, що потребують безглютенового харчування, а також розширити асортимент виробів підвищеної харчової та біологічної цінності лікувально-профілактичної дії. Introduction of the production of dietary supplements from flaxseed seeds, as well as new health-improving products created on their basis, will satisfy the needs of accessible food products for people in need of gluten-free diet, as well as expand the assortment of products of increased nutritional and biological value of therapeutic and preventive action.uk-UKдієтична добавканасіння льонубезглютеновий продуктоздоровчий харчовий продуктdietary supplementflaxseedsgluten-free foodhealthy foodкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівДієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктівThesis