Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктів - Краєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2018)
Впровадження у виробництво дієтичних добавок з насіння льону, а також створених на їх основі нових продуктів оздоровчого призначення дозволить задовольнити потреби у доступних харчових продуктах для осіб, що потребують безглютенового харчування, а також розширити асортимент виробів підвищеної харчової та біологічної цінності лікувально-профілактичної дії. Introduction of the production of dietary supplements from flaxseed seeds, as well as new health-improving products created on their basis, will satisfy the needs of accessible food products for people in need of gluten-free diet, as well as expand the assortment of products of increased nutritional and biological value of therapeutic and preventive action.
Keywords: дієтична добавка; насіння льону; безглютенова продукція; оздоровчий харчовий продукт; dietary supplement; flaxseeds; gluten-free products; healthy food; кафедра технології оздоровчих продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів