Іванов, Сергій ВіталійовичПасічний, Василь МиколайовичНеводюк, Ірина ВалентинівнаДухнич, Марія СтаніславівнаГерасименко, Марина Юріївна2020-06-152020-06-152015Патент на корисну модель № 99107 UA, МПК A23 С 11/00 (2015.01). Композиція для виробництва емульгованого продукту / Іванов С. В, Пасічний В. М., Неводюк І. В., Духнич М. С., Герасименко М. Ю. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201407713 ; заявл. 09.07.2014 ; опубл. 25.05.2015, Бюл. № 10 2015.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31348Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використаний для виробництва ковбасних виробів. Задачею, на вирішення якої направлений винахід, є створення композиції для виробництва емульгованого продукту, в якій за рахунок використання сухої молочної сироватки, молочного концентрату та сухого молока в поєднанні з харчовими солями та гідроколоїдами підвищуються функціонально-технологічні характеристики емульгованого продукту без погіршення їх біологічної цінності. The invention relates to the food industry and can be used for the production of sausages. The problem to be solved by the invention is to create a composition for the production of emulsified product, in which due to the use of whey powder, milk concentrate and milk powder in combination with food salts and hydrocolloids increases the functional and technological characteristics of the emulsified product without compromising their biological value.silicaкомпозиціясухий тваринний білокрисове борошнокремнеземcompositiondry animal proteinrice flourкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКомпозиція для виробництва емульгованого продукту (Патент на корисну модель № 99107)Technical Report