Бандуренко, Галина МихайлівнаБессараб, Олександр СеменовичМалежик, Іван ФедоровичЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2017-04-242017-04-242015Одержання харчових добавок на основі каротиновмісної сировини / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Промышленная теплотехника. – 2015. – Т. 37, № 7. – C. 158-159.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25057Запропонована комплексна ресурсозберігаюча технологія переробка каротиновмісної сировини (моркви, гарбуза) з отриманням сухих вітаміновмісних добавок. Відділення частини рідкої фази дозволяє знизити кількість цукрів та збільшити частку β-каротину в добавках. витаминосодержащих добавок. The proposed integrated resource recycling technologyraw materials containing carotene (carrots, pumpkins) to obtain dry vitamins. Division of the liquid phase can reduce the amount of sugar and increase the share of β-carotene in supplements.кафедра технології консервуваннякафедра процесів і апаратів харчових виробництвморквагарбузкаротинцукрисушіннясarrotspumpkincarotenesugardryОдержання харчових добавок на основі каротиновмісної сировиниArticle