Сучасні тенденції розвитку світового ринку кондитерських виробів - Тюха, Ірина Володимирівна (My University, 2012)
У статті надано характеристику світового ринку кондитерських виробів та досліджено основні тенденції його розвитку. Показано можливі шляхи виходу українських підприємств на даний ринок

The article provided description of the world confectionery market and the basic trends of its development. It shows the possible ways for Ukrainian enterprises to enter this market
Keywords: ринок кондитерських виробів; confectionary market; шоколад; експорт; імпорт; chocolate; кафедра економіки праці та менеджменту