Ріпка, Наташа ІванівнаШульга, Оксана СергіївнаКовбаса, Володимир МиколайовичФалендиш, Наталія Олексіївна2013-09-232013-09-232005Дослідження можливості використання різних видів рослинної олії при виробництві картопляних чіпсів / Н. І. Ріпка, О. С. Шульга, В. М. Ковбаса, Н. О. Фалендиш : 71-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. К.: НУХТ. – 2005. – С. 58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9847Проведено дослідження з визначення впливу високої температури на різні види рослинної олії. Встановлено найбільшу термостійкість пальмової олії. Швидке окиснення спостерігалось при термічній обробці соняшникової олії. A study to determine the effect of high temperature on the different types of vegetable oils. It is established that has the highest heat resistance palm oil. Rapid oxidation observed during the heat treatment of sunflower oil.otherкартопляні чіпсирослинні оліїокисленнятермін зберіганняобсмажуванняpotato chipsvegetable oiloxidationstorage liferoastingкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження можливості використання різних видів рослинної олії при виробництві картопляних чіпсівThesis