Таран, Віталій МихайловичГусятинська, Наталія АльфредівнаЛіпєц, Антон Адамович2013-08-052013-08-051993Таран, В. М. Аналіз роботи деамонізаційної колони для підготовки живильної води в цукровому виробництві / В. М. Таран, Н. А. Гусятинська, А. А. Ліпец // Розробка та впровадження нових технологій і обладнання у харчову та переробні галузі АПК : міжнародна науково-технічна конференція, 19-21 жовтня 1993 р. : тези доповідей. - 1993. - С. 22-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9302На цукрових заводах утворюється 35-40% маси буряка конденсатів вторинних сокових парів. Вміст аміаку в них становить 100-340 мг/л. Подальше використання конденсату як живильної води для дифузійної установки потребує попередньої підготовки з метою видалення аміаку. In sugar factories produced 35-40% by weight of beet juice secondary condensate vapor. The content of ammonia in them is 100-340 mg / l. Further use condensate as feed water for the diffusion setup requires advance preparation to remove ammonia.otherколонааналізводаwateranalysiscolumnкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технології цукру і підготовки водиАналіз роботи деамонізаційної колони для підготовки живильної води в цукровому виробництвіOther