Інтерактивні технології в ресторанному бізнесі - Близнюк, Юлія Сергіївна; Павлюченко, Олена Станіславівна (My University, 2012)
Основними перевагами від використання інтерактивних технологій є: збільшення кількості відвідувачів завдяки новому формату закладу; скорочення витрат на залученні клієнтів за рахунок унікальності закладу; також не потрібно витрачатись на друковане меню та інші презентаційні матеріали; використання інтерактивних поверхонь з рекламною метою. The main advantages of using interactive technologies are: increase in the number of visitors thanks to the new format institution; reduce the cost of attracting customers through unique institution; also do not need to spend money on printed menus and other presentation materials; interactive surfaces for advertising purposes.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; ресторанний бізнес; конкурентоспроможність; інтерактивні технології; restaurant Business; competitiveness; interactive technologies