Близнюк, Юлія СергіївнаПавлюченко, Олена Станіславівна2015-12-112015-12-112012Близнюк, Ю. С. Інтерактивні технології в ресторанному бізнесі / Ю. С. Близнюк, О. С. Павлюченко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – С. 56-58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21954Основними перевагами від використання інтерактивних технологій є: збільшення кількості відвідувачів завдяки новому формату закладу; скорочення витрат на залученні клієнтів за рахунок унікальності закладу; також не потрібно витрачатись на друковане меню та інші презентаційні матеріали; використання інтерактивних поверхонь з рекламною метою. The main advantages of using interactive technologies are: increase in the number of visitors thanks to the new format institution; reduce the cost of attracting customers through unique institution; also do not need to spend money on printed menus and other presentation materials; interactive surfaces for advertising purposes.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїресторанний бізнесконкурентоспроможністьінтерактивні технологіїrestaurant Businesscompetitivenessinteractive technologiesІнтерактивні технології в ресторанному бізнесіOther