Скорик, Костянтин ДмитровичКравчук, Анатолій ФедоровичКуриленко, Онісим ДаниловичПетриченко, Ігор Борисович2013-03-022013-03-021989Підвищення ефективності очищення соку в цукрової промисловості шляхом поліпшення способів автоматичного керування процесами / І. Б. Петриченко, К. Д. Скорик, А. Ф. Кравчук, О. Д. Куриленко // Технический уровень предприятий перерабатывающей промышленности. - 1989. - Вып. 1. - С. 35-36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6672Удосконалений процес очищення дифузійного соку шляхом автоматичного дозування вапняного молока у співвідношенні до дифузійного соку. Improved process juice purification by automatic dosing of lime in a ratio to the diffusion juice.otherсатураціякольоровістьsaturationchromaticityкафедра технології цукру і підготовки водиПідвищення ефективності очищення соку в цукрової промисловості шляхом поліпшення способів автоматичного керування процесамиArticle