Про додаткову симетрію нелінійного рівняння Даламбера - Юрик, Іван Іванович (My University, 1997)
Вивчається умовна інваріантність нелинійного рівняння Даламбера. Проведена класифікація відповідних підалгебр.

We study the conditional invariance of the nonlinear equation D'alembert. Conducted classification according subalgebra.
Keywords: інваріантність; підалгебри; умовна симетрія; invariance; subalgebra; conditional symetryya; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.