Самоменеджмент - мистецтво організовування власної діяльності - Ковтун, Олена М.; Литвинюк, Ольга Петрівна (My University, 2014)
Наш світ динамічний та непередбачуваний. Все змінюється з шаленою швидкістю, тому бути в центрі подій - важка щоденна робота. Успіх кар'єри багато в чому залежить як від обсягів виконаної роботи, так і від її якості. Для менеджера, як для керівника, це особливо важливо, оскільки він відповідає не тільки за себе, але й за людей. Зважаючи на це, доцільно приділяти значну увагу самоменеджменту -мистецтву організовування власної діяльності. Наш мир динамичный и непредсказуемый.
Keywords: самоменеджмент; власна діяльність; менеджер; self-management; own activities; manager; кафедра економіки праці та менеджменту