Система управління технологічним комплексом цукрового заводу з використанням комбінованого критерію ефективності - Бойко, Регіна Олегівна; Загоровська, Лариса Григорівна (My University, 2012)
В статті розглядаються підходи до визначення комбінованих критеріїв для управління складними системами (на прикладі ТК цукрового заводу), які включають оцінки ефективності функціонування підсистем, а також прогнозуванні виграшів або програшів, які виникають в результаті рішень, що приймає ОПР.

In the article, going is examined near determination of the combined criteria for a management the difficult systems (on the example of TK of sugar-house) which include the estimations of efficiency of functioning of subsystems, and also prognostication of winnings or losses which arise up as a result of decisions, that accepts PMD.
Keywords: складні системи; технологічний комплекс; критерії оптимальності; ОПР; complex systems; technology complex; optimality criteria; PMD; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки