Удосконалення роботи сатураторів і сульфітаторів ежекційними методами - Мирончук, Валерій Григорович; Вискребцов, Володимир Борисович; Пономаренко, Віталій Васильович (My University, 2010)
Показано можливість повного використання СО2 і SO2 з сатураційного та сульфітаційного газу за допомогою ежекційних апаратів в умовах цукрового виробництва. Ежекційні методи дозволяють зменшити значні витрати цих газів, стабілізувати роботу станцій сатурації і сульфітації в умовах несталих потоків і звести до мінімуму викиди газів. The possibility of full utilization of CO2 and SO2 from carbonated and sulfitatsionny gas by ejecting apparatus in sugar production is showed Ejection methods can reduce the significant costs of these gases, stabilize the work stations carbonation and sulfitation in condition unsteady flow and minimize emissions of gases.
Keywords: сульфітатор; sulfitator; сатураційний апарат; сульфітаційний апарат; ежекційний апарат; газ; gas; carbonated apparatus; sulfitatsionny apparatus; ejection apparatus; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування