Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів - Українець, Анатолій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Пешук, Людмила Василівна; Хіврич, Борис Іванович (My University, 2007)
У статті наведено використання солоду бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів, хімічний склад сировини для виробництва паштетних ковбас, а також їх рецептури, фізико-хімічні, технологічні показники. The article presents the use of malt legumes and cereals in meat pates, the chemical composition of raw materials for the production of sausages pashtetnyh and their recipes, physicochemical, tehnolohichni pokaznyky.
Keywords: виробництво; паштети; солод бобових; злакові культури; сировина; рецептура; технологія; production; pates; malt legumes; cereals; raw; recipe; technology; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів