Українець, Анатолій ІвановичПасічний, Василь МиколайовичПешук, Людмила ВасилівнаХіврич, Борис Іванович2013-03-222013-03-222007Пешук, Л. В. Використання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів / Л. В. Пешу, А. І. Українець, В. М. Пасічни, Б. І. Хіврич // Науковий вісник ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького. – 2007. - Т. 9, № 3(34), Ч. 1. – С. 231-234.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7041У статті наведено використання солоду бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетів, хімічний склад сировини для виробництва паштетних ковбас, а також їх рецептури, фізико-хімічні, технологічні показники. The article presents the use of malt legumes and cereals in meat pates, the chemical composition of raw materials for the production of sausages pashtetnyh and their recipes, physicochemical, tehnolohichni pokaznyky.otherвиробництвопаштетисолод бобовихзлакові культурисировинарецептуратехнологіяproductionpatesmalt legumescerealsrawrecipetechnologyкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання солодів бобових та злакових культур у виробництві м’ясних паштетівArticle