Сальчук, Дмитро ОлександровичФролова, Наталія ЕпінетівнаЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2024-11-072024-11-072024Сальчук, Д. Розробка системи моніторингу безпечності виробництва основних страв з карамелізованою продукцією / Д. Сальчук, Н. Фролова, Н. Ющенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 341.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45479ukкарамелізована продукціябезпечністьcaramelized productssafetyHACCPкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка системи моніторингу безпечності виробництва основних страв з карамелізованою продукцієюThesishttps://orcid.org/0000-0001-9661-1540https://orcid.org/0000-0002-4277-5782