Склад житньо-пшеничного хліба (Патент на винахід № 109351) - Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2015)
Винахід відноситься до харчової промисловості, до хлібопекарської її галузі. Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом містить борошно житнє, борошно пшеничне, дріжджі пресовані, сіль, цукор, підкислювач «Аграм темний» та щавнат. The invention relates to the composition of rye-wheat bread containing rye flour, wheat flour, compressed yeast, salt, sugar, and the composition of the prescribed mixture is supplemented with the acidifier "Dark Agram" and spinach dock.
Keywords: житньо-пшеничний хліб; щавнат; біологічна цінність; rye-wheat bread; sharply; biological value; кафедра готельно-ресторанної справи