Тополь, Інна ВасилівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаЗуйко (Кулініч), Віра ІгорівнаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна2018-06-072018-06-072015Патент 109351 UA, МПК (2006) A21D 8/02 (2006.01) Склад житньо-пшеничного хліба / І. В. Тополь, Т. А. Сильчук, В. І. Кулініч, О. В. Арпуль ; заявник Національний університет харчових технологій. – № a 2014 03745 ; заявл. 10.04.2014 ; опубл. 10.08.2015, Бюл. № 15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27586Винахід відноситься до харчової промисловості, до хлібопекарської її галузі. Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом містить борошно житнє, борошно пшеничне, дріжджі пресовані, сіль, цукор, підкислювач «Аграм темний» та щавнат. The invention relates to the composition of rye-wheat bread containing rye flour, wheat flour, compressed yeast, salt, sugar, and the composition of the prescribed mixture is supplemented with the acidifier "Dark Agram" and spinach dock.uk-UKжитньо-пшеничний хлібщавнатбіологічна цінністьrye-wheat breadsharplybiological valueкафедра готельно-ресторанної справиСклад житньо-пшеничного хліба (Патент на винахід № 109351)Technical Report