Ключові аспекти ціноутворення на ринку комбікормів України - Кудренко, Наталія Володимирівна (My University, 2010)
В статті розглянуто стан, особливості та проблеми ціноутворення на ринку комбікормів України. Проаналізовано основні фактори, які впливають на формування ціни на вітчизняну комбікормову продукцію. Досліджено причини високої собівартості виробництва і кінцевої ціни на комбікорми, що негативно впливає на зниження попиту серед споживачів готової продукції.

The state, features and problems of pricing at the market of the mixed fodders of Ukraine,is considered in the article. Basic factors which influence on forming of price on domestic mixed fodder products are analyzed. Investigational reasons of high production and last bid cost on the mixed fodders that negatively influences on a decrease in demand among the users of the prepared products.
Keywords: ціна; економічна ефективність; комбікормова промисловість; ціноутворення; ринок комбікормів; price; economic effectiveness; mixed fodder industry; pricing; market of the mixed fodders; кафедра обліку і аудиту